Hoofd menu
· Home
· Forum
· Links
Welkom
Inlognaam:

Wachtwoord:


Vergeet me niet

[ ]
[ ]
Online
Gasten: 2
Leden: 0
Op deze pagina: 1
Leden: 112, Nieuwste: jolien
Peilingen


Van de Pinksteren gaan afwijken in de toekomst, dus een andere datum kiezen en dan voor 3 dagen ?Vrijdag weg en zondag terug

Vrijdag weg en maandag terug

Gewoon het Pinksterweekend zo houden ?

Maakt je niks uit, als we elk voorjaar maar gaan.Geplaatst door dutchy
stemmen: 51
Voorgaande peilingen

Laatst gezien
 • DonaldElake
  [ 4 uren, 16 min, 56 sec geleden ]
 • KissclBag
  [ 6 uren, 44 min, 30 sec geleden ]
 • vtechgGlipt
  [ 1 dag, 6 uren, 35 min, 39 sec geleden ]
 • Glennjet
  [ 1 dag, 11 uren, 5 min, 27 sec geleden ]
 • WilliamLonry
  [ 1 dag, 13 uren, 57 min, 9 sec geleden ]
 • JulianReams
  [ 1 dag, 20 uren, 20 min, 47 sec geleden ]
 • RandaStev
  [ 2 dagen, 10 uren, 36 min, 4 sec geleden ]
 • Blakenug
  [ 2 dagen, 14 uren, 2 min, 53 sec geleden ]
 • Miguellusly
  [ 2 dagen, 18 uren, 2 min, 21 sec geleden ]
 • Damongraip
  [ 2 dagen, 19 uren, 29 min, 32 sec geleden ]
Buienradar
Rijschool Dutch
Onderhoud Nodig ?

Keukenshop
Leuke dag zo !
Op 21 april zat ik te zweten op de routeplanning. Op 22 april gingen we van start voor de Vrijbuitertrip (Vrijbuiter is de naam van het huis waar wij nu wonen). Mike kwam als eerste aan voor 12 uur op zijn mooie oranje BMW. En vanaf ongeveer 12 uur druppelde iedereen een beetje onze kant op. Voor het eerst een vertrek uit Krommenie, ook wel weer spannend, ook voor mij. Ik had echt nihil voorbereiding deze keer doordat ik afgelopen week met een kaakontsteking liep te kwatten.De motorrijders kwamen weer uit alle windstreken, van Zandvoort, IJmuiden, Haarlem , Krommenie, Velserbroek, Heemskerk, Uitgeest etc etc. Ik bedacht gelukkig op tijd dat ik ook nog even een intropraatje moest houden want er waren wat verse deelnemers deze keer. En nadat ik af en toe iemand op de hak had genomen gingen we op pad .
De Fortenroute kwam als eerste aan de beurt en langzaam schoven we door richting het noorden, om door Limmen en Heiloo door te stomen.
Bij een tussenstop besprak ik even de moeilijkheidsgraad van de Ring Alkmaar en kondigde alvast aan dat we bij KOEDIJK naar LINKS zouden gaan. Jeffry, toch niet gespeend van enige luisterkwaliteit besloot dus later 1 afslag daarvoor naar RECHTS te gaan . Maar daar kwam Captain Dennis in actie, gelijk , verzoek om locatie kopgroep ( na kort overleg met kopgroep toch maar gegeven) en zie daar, na 15 min waren we weer compleet. In de verte zag ik Dennis voorop en daar vlak achter Chantal, wapperende haren, ellebogen gehoekt. Het weggetje daarna bleek nogal wat lossen steentjes te bevatten, ik zal er wat hebben opgespat, blij dat ik vooraan reed haha.Onder Schoorl kwamen we achter een andere motorgroep terecht die gelukkig rechts ging waar wij links gingen.(rot motorgroepen)Een lekker spaghetti weggetje toe en eindigden bij de benzinepomp zodat er gelegenheid was tot tanken En niemand ging tanken ??? Motoren zijn een stuk zuiniger geworden blijkbaar.

Na de nam ik over het kanaal compleet de verkeerde afslag waardoor we in gebieden terecht kwamen waar we lang niet geweest zijn. En die waren zeker de moeite van het bekijken waard, wat een prachtige hoeves, en dan ook nog die bollenvelden. Uiteindelijk weer een stopje in Wognum waar we allemaal vast afscheid van elkaar namen. Huub ging alvast vooruit, dus weg was ie. 10 min later kwamen we hem op een rotonde in Wognum weer tegen. Goede actie Hubertus
Achter de kerk langs pakte we nog wat leuke bochtjes om toen de A7 op te draaien.

Verschillende bikers trokken 'm gelijk vol open waaronder Maike maar daar was haar vizier niet op berekend. Met een scherpe stuurbeweging naar rechts sneed ze haar oud instructeur af om op de vluchtstrook uit te komen. Het vizier nog vrolijk wapperend aan 1oortje. Ridder Mike ging assistentie verlenen dus wij konden door. Hee daar kwam Huub weer voorbij ;-). En de groep "Michael" knalde ook voorbij, tjonge wat kan Nikita die gozer toch lekker vasthouden. In mijn spiegel zag ik 2 dames knokken op de 25 Kwtjes om tegen de wind in de 120 km/u vast te houden. DAT is het echte motorrijden!! Op de Titof de motor weer even van Chantal over genomen en speerde Alma en ik naar de verjaardag van Huub. Allemaal bedankt voor jullie gezellige bijdragen dit gaan we zker nog eens doen.

Knuffels Werner
Posted by dutchyonmaandag 23 april 2018 - 15:05:01 | Read/Post Comment: 0 | printervriendelijk

Je moet ingelogd zijn om reacties te kunnen geven op deze site. Log eerst in of meld je aan Klik hier om aan te melden
Juli 2024
Geen gebeurtenissen deze maand.

ZMDWDVZ

123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031


Evenementen kalender
No events
Chatbox
Je moet ingelogd zijn om commentaar te kunnen plaatsen. Log in of, als je nog geen lid bent, meld je hier aan


bullet AllieonBike 07 jul : 20:40
bullet AllieonBike 29 jul : 19:09
bullet AllieonBike 29 jul : 19:09
Sinds de komst van onze groepsapp is deze website een stukje geschiedenis geworden. Wat een mooie database van herinneringen, verhalen en foto’s
bullet dutchy 01 dec : 15:29
Wat een leuke foto's staan hier toch op. :-)
bullet dutchy 15 apr : 21:47
Was weer een mooi ritje gisteren, er staan bij iedereen foto's in de mail. Hier op de website heb ik daar een verkleiningsprogramma voor nodig die ik niet meer heb. ook de tijd ontbreekt mij
bullet dutchy 02 okt : 13:56
Haha leuk omschreven R, was idd vermakelijk. Maar ook de scherpe doch beheerste rijstijl stond mij erg aan. Op naar volgend jaar! Ik zal binnenkort de data hier neerzetten.
bullet Ruud 01 okt : 18:00
Het is overbodig te melden dat de herfsttocht ook een geslaagde tocht was. Opvallend veel jonge rijders waaronder, tot mijn grote vreugde, meer dames. Ze waren herkenbaar aan een gevlochten staartje dat vrolijk onder de helm vandaan in de wind wapperde. Een zeer prettige groep die ik in het voorjaar van 2019 wederom hoop aan te treffen.
bullet Ruud 15 sep : 23:22
Nog twee weken wachten en dan kunnen we heerlijk knuffelen.
Als het aan mijn versnellingsbak ligt blijft het bij knuffelen. Wat een geratel.
bullet dino 06 aug : 07:43
Was zeker gezellig, en jij en Werner natuurlijk bedankt voor de gastvrijheid!!
bullet AllieonBike 01 aug : 18:40
Geweldiggenoten van de BBQ! Leuke mix van de harde kern met nieuwe frisse bikers. Jammer van Ruud, Henny en RRRRonot dat jullie er niet bij waren. Iedereen bedankt voor alle leuke en lekkere attenties!
bullet josje 24 apr : 10:17
Ik heb hem nog nooit zo heet gevonden. De voorjaarstrip. Wat een goed begin van het seizoen! Super genoten!
bullet dutchy 23 apr : 22:42
Gecorrigeerd
bullet dutchy 23 apr : 22:40
Ik zat in de avond van 21 april op de route te zweten Ruud, daar zit de verwarring denk ik haha.
bullet Ruud 23 apr : 17:14
Leuk Werner maar het was toch echt 22 april En natuurlijk bedankt voor de route en de goede zorg.
bullet Rrrronald 18 apr : 11:08
Lekker... nog een paar dagen dan treffen we elkaar weer. Lekker brommeren
Sponsored By :

E-Bikes Santpoort

Bartelli Keuken
Monac
Site is sponsored en designed by Pim Bik Elektrotechniek.