Nieuwsbericht: Leuke dag zo !
(Categorie: Hoofdnieuws)
Geplaatst door dutchy
maandag 23 april 2018 - 15:05:01

Op 21 april zat ik te zweten op de routeplanning. Op 22 april gingen we van start voor de Vrijbuitertrip (Vrijbuiter is de naam van het huis waar wij nu wonen). Mike kwam als eerste aan voor 12 uur op zijn mooie oranje BMW. En vanaf ongeveer 12 uur druppelde iedereen een beetje onze kant op. Voor het eerst een vertrek uit Krommenie, ook wel weer spannend, ook voor mij. Ik had echt nihil voorbereiding deze keer doordat ik afgelopen week met een kaakontsteking liep te kwatten.De motorrijders kwamen weer uit alle windstreken, van Zandvoort, IJmuiden, Haarlem , Krommenie, Velserbroek, Heemskerk, Uitgeest etc etc. Ik bedacht gelukkig op tijd dat ik ook nog even een intropraatje moest houden want er waren wat verse deelnemers deze keer. En nadat ik af en toe iemand op de hak had genomen gingen we op pad .
upload pictures free
De Fortenroute kwam als eerste aan de beurt en langzaam schoven we door richting het noorden, om door Limmen en Heiloo door te stomen.
Bij een tussenstop besprak ik even de moeilijkheidsgraad van de Ring Alkmaar en kondigde alvast aan dat we bij KOEDIJK naar LINKS zouden gaan. Jeffry, toch niet gespeend van enige luisterkwaliteit besloot dus later 1 afslag daarvoor naar RECHTS te gaan . Maar daar kwam Captain Dennis in actie, gelijk , verzoek om locatie kopgroep ( na kort overleg met kopgroep toch maar gegeven) en zie daar, na 15 min waren we weer compleet. In de verte zag ik Dennis voorop en daar vlak achter Chantal, wapperende haren, ellebogen gehoekt. Het weggetje daarna bleek nogal wat lossen steentjes te bevatten, ik zal er wat hebben opgespat, blij dat ik vooraan reed haha.Onder Schoorl kwamen we achter een andere motorgroep terecht die gelukkig rechts ging waar wij links gingen.(rot motorgroepen)Een lekker spaghetti weggetje toe en eindigden bij de benzinepomp zodat er gelegenheid was tot tanken En niemand ging tanken ??? Motoren zijn een stuk zuiniger geworden blijkbaar.
image posting

Na de nam ik over het kanaal compleet de verkeerde afslag waardoor we in gebieden terecht kwamen waar we lang niet geweest zijn. En die waren zeker de moeite van het bekijken waard, wat een prachtige hoeves, en dan ook nog die bollenvelden. Uiteindelijk weer een stopje in Wognum waar we allemaal vast afscheid van elkaar namen. Huub ging alvast vooruit, dus weg was ie. 10 min later kwamen we hem op een rotonde in Wognum weer tegen. Goede actie Hubertus
Achter de kerk langs pakte we nog wat leuke bochtjes om toen de A7 op te draaien.

Verschillende bikers trokken 'm gelijk vol open waaronder Maike maar daar was haar vizier niet op berekend. Met een scherpe stuurbeweging naar rechts sneed ze haar oud instructeur af om op de vluchtstrook uit te komen. Het vizier nog vrolijk wapperend aan 1oortje. Ridder Mike ging assistentie verlenen dus wij konden door. Hee daar kwam Huub weer voorbij ;-). En de groep "Michael" knalde ook voorbij, tjonge wat kan Nikita die gozer toch lekker vasthouden. In mijn spiegel zag ik 2 dames knokken op de 25 Kwtjes om tegen de wind in de 120 km/u vast te houden. DAT is het echte motorrijden!! Op de Titof de motor weer even van Chantal over genomen en speerde Alma en ik naar de verjaardag van Huub. Allemaal bedankt voor jullie gezellige bijdragen dit gaan we zker nog eens doen.

Knuffels Werner


Dit nieuwsbericht is van
( http://hollandertours.nl/news.php?extend.126 )